/site/assets/files/4703/inhoppare_sokes_1.800x300.jpg
13.08.2019

Inhoppare sökes!

Hallå! Fortsätt läsa om du har erfarenhet av jobb i restaurangbranschen och är intresserad av ett tillskott i kassan nu som då! Vi söker inhoppare till Villa Vinden, främst som servitörer men också andra arbetsuppgifter kan bli aktuella. Är du intresserad? Maila husmor Clara på Enable JavaScript to view. och berätta lite om dig själv, eller slå en signal till henne på tfn 044-7520159

Villa Vinden är ett mysigt café i centrala Åbo, beläget på Observatoriegatan 2 (Servicehuset Hemmets vindsvåning). Vårt café är öppet vardagar kl. 11-15, men tar också emot utrymmes- och cateringbokningar från privatpersoner, föreningar och företag. Vi startade vår verksamhet i januari 2019 och hade under våren ett trettiotal bokningar av olika slag. Vi hoppas att antalet bokningar ska öka vartefter verksamheten etablerar sig.
Vi söker servitörer som kan hjälpa till främst vid privata bokningar och kvällstillställningar, men också andra inhopp kan komma i fråga. Mängden arbetstimmar per månad varierar beroende på bokningsläge och säsong. Arbetsturerna fördelas i god tid på förhand, men behov av inhoppare kan också uppstå på kortare varsel.
Du behöver tala både svenska och finska och får gärna ha hygienpass och serveringspass. Vi vill att du som är proffsig, pålitlig och vänlig tar kontakt. Välkommen med i vårt gäng!

Evenemangets Facebook-länk