/site/assets/files/6355/thumbnail_maansperkolasandas_pieni_vaaka_758x0-is.800x300.jpg
20.04.2023 19:00

Tangokonsertti vintillä torstaina 20.4.

Trio Maans, Perkola och Sandås vierailevat vintillä torstaina 20.4. klo. 19. Luvassa on lumoava tangoilta klassisen argentiinalaisen tangon merkeissä. Varaa lippusi à 24 e/kpl p. 044 752 0159 tai Enable JavaScript to view.. Vintin laaja kevätbuffé on tarjolla ennen tapahtumaa, klo. 17.30 alkaen.

Konsertin ja illallisen yhteishinta on 59 e, tai 55 e jos varaus tehdään ennen 30.3. Tarjoilu vaatii ennakkoilmoittautumisen: Enable JavaScript to view. eller/tai 044 752 0159

Sydämeni kaipaa etelään

Trion konsertissa kuullaan argentiinalaista tangoa, tango nuevoa, folklorea ja eteläamerikkalaista runoutta. Konsertti tarjoaa yleisölleen kultaisen aikakauden tangoklassikoista, myöhäisempään avantgarde-tangoihin sekä muusikoiden soolonumeroita.

Marianne Maans, laulu ja viulu, on menestynyt ammattikansanmuusikko, joka soittaa perinteistä ja nykykansanmusiikkia sekä soolona että eri yhtyeissä. Viime vuosina hän on myös toiminut argentiinalaisen tangon laulusolistina eri kokoonpanoissa.

Mikko Perkola, viola da gamba ja laulu, esiintyy soolona sekä kiertää eri kokoonpanojensa kanssa. Sooloesityksissään hän usein yhdistää elektroniikan, laulun ja runouden gambansoittoon. Mikko soittaa useilla huippuarvosteluja ja erityismainintoja saaneilla albumeilla.

Henrik Sandås, bandoneon, on esiintynyt kamariyhtyeiden ja sinfoniaorkestereiden solistina ja sovittajana Suomessa ja ympäri maailmaa. Hänet tunnetaan myös Tanguedia Quintet, Otra Vez, Quartet Ajaton ja Henrik Sandås Quintet -yhtyeiden karismaattisena bandoneonistina. Sandås soittaa vanhaa Alfred Arnoldin rakentamaa bandoneonia vuodelta 1936.

Evenemangets Facebook-länk