Syksyn menu 2021

Koska käytämme tuoreita lähituotteita, Vintin menu vaihtelee sesonkien mukaan. Meidän kolmen ruokalajin menu maistuu sekä pienemmille että suuremmille ryhmille!

Syksyn 2021 menu sisältää alkuruoan, pääruoan sekä jälkiruoan, jokaisesta on kolme vaihtoehtoa.

Alkuruoan vaihtoehdot ovat: kermainen metsäsienikeitto (10 e), Waldorfsalaatti à la Sara (11,50 e) tai Toast rapuskagen (12,50 e).

Pääruoan vaihtoehdot ovat: Ankanrintaa mustaherukka-kastikkeella (30 e), pippurifilé cognacpippuri-kastikkeella (35 e) tai voissa paistettua kuhaa valkoviinikastikkeella, fenkolilla ja metsäsienillä (35 e)

Jälkriruoka-vaihtoehdot ovat: Passion-pannacotta (8,50 e), Hemmet-kodin Tiramisu (10 e), tai karpalo-omenapiirakka vaniljajäätelöllä (10 e)

Kerromme mielelläämme lisää! Tästä linkistä voit ottaa yhteyttä!