Siirry sisältöön

KOE VILLA VINDEN

Toinen olohuoneesi.

Café Villa Vinden

Kahvila tarjoaa suolaista ja makeaa arkeen ja juhlaan. Tervetuloa toiseen olohuoneeseesi!

Lue lisää

Juhlat & kokoukset

Villa Vindeniltä voit vuokrata tiloja monenlaisiin juhtliin ja kokouksiin: Rauhallinen paikka Turun sydämessä.

Lue lisää

Varaukset

Haluatko järjestää juhlat tai kokouksen luonamme? Järjestämme tilaisuuksia niin pienille kuin isoille ryhmille. Ota yhteyttä ja pyydä tarjousta!

Lue lisää

Päivän lounas

Tänään emme tarjoa lounasta. Katso tulevien päivien lounaslistat klikkaamalla alla olevaa painiketta.

Viikon lounaslista

Inhoppare sökes!

13.08.2019

Hallå! Fortsätt läsa om du har erfarenhet av jobb i restaurangbranschen och är intresserad av ett tillskott i kassan nu som då! Vi söker inhoppare till Villa Vinden, främst som servitörer men också andra arbetsuppgifter kan bli aktuella. Är du intresserad? Maila husmor Clara på Enable JavaScript to view. och berätta lite om dig själv, eller slå en signal till henne på tfn 044-7520159

Lue lisää

Asahi hälsomotion med Johan Lindberg

05.09.2019

I höst startar en ny motionsgrupp på Villa Vinden. Varje torsdag med start torsdag 5.9 kl. 17 leder Johan Lindberg Asahi hälsomotion. Det kostar ingenting att delta i tillfällena och ingen förhandsanmälan behövs. Motionsgruppen ordnas i samarbete med Åbo stads idrottscentrals svenska verksamhet. Gruppen träffas varje vecka fram till 12.12.

Lue lisää

Grundkurs i vänverksamhet

17.09.2019, 16:00

Finlands Röda Kors, Åbolands distrikt ordnar i samarbete med Villa Vinden en grundkurs i vänverksamhet den 17.9 kl. 16-19. Platsen är Villa Vinden och kursen är avsedd för alla nya frivilliga som vill komma med i Röda korsets vänverksamhet. Utbildningen är gratis för Röda Korsets medlemmar, övriga 20 €.

Lue lisää